Oproep: bestuurs- en AV-leden gezocht!


YOUCA mist nog enkele geëngageerde jongeren in haar beslissingsorganen. Misschien ben jij wel de geknipte kandidaat! Maar wat zijn die beslissingsorganen nu juist?

1) De algemene vergadering (AV)  is het hoogste beslissingsorgaan van YOUCA. Hier sta je aan het hoofd van de organisatie en beslis je over de centjes van YOUCA, over wie in het bestuur mag zetelen, geef je advies aan het Bestuur, … AV komt twee keer per jaar samen en lid zijn geeft je de kans om persoonlijk te groeien en bij te leren over hoe een organisatie achter de schermen werkt.

2) Het Bestuur bestuurt YOUCA als een kapitein op een schip. Je beslist er over hele nodige zaken zoals strategie (waar willen we heen), budgetten (hebben we middelen om daar heen te gaan) of alles gebeurt zoals het moet gebeuren (iedereen doet zijn ding om te gaan waar we heen willen gaan) en ben je een belangrijk klankbord voor de coördinator. Je vertegenwoordigt YOUCA naar de buitenwereld. Het Bestuur komt minstens 10 keer samen op een jaar.

Misschien dat het bij jou nu al kriebelt om baas te zijn bij YOUCA? Zo ja, lees dan de oproepen goed door om te zien of je graag deze leuke bazenclub vervoegt! 


OPROEP AV-LEDEN
(stel je kandidaat voor de algemene vergadering vóór 8 november 2024)

OPROEP BESTUUR (stel je kandidaat voor het bestuur vóór 19 november 2024)