VIP-dag West - Vertegenwoordig jouw school!

20 sep 2024

Wil jij de YOUCA Action Day doen leven bij jou op school? Dan zijn de VIP-dagen er speciaal voor jou.

Op de VIP-dag brengen we leerlingen van alle YOUCA-scholen samen voor een dag vol fun en workshops rond het recht op een veilige, gezonde en duurzame buurt en de YOUCA Action Day. Je vertegenwoordigt als VIP jouw school en wordt helemaal ondergedompeld in het project in Burundi.

We stomen je klaar om je school helemaal YOUCA-proof te maken! Terug op school laat je YOUCA helemaal leven. Je zet acties op poten om je medeleerlingen te informeren en te enthousiasmeren om mee te doen met de YOUCA Action Day. Je helpt hen een job vinden en brengt hen op de hoogte van het project en het jaarthema!

Je krijgt op de VIP-dag een massa tips en tricks om dit waar te maken én je leert een heleboel gelijkgestemde leerlingen van andere YOUCA-scholen uit heel Vlaanderen en Brussel kennen.

Benieuwd naar hoe zo'n dag er uit ziet? Scroll eens door onze instagram en vind de foto’s van vorig jaar. Of kom gewoon af!

Inschrijven doe je via je YOUCA leerkracht. Weet je niet wie dit is? Stuur een mail, WhatsApp of SMS naar Anke (anke@youca.be; 0472 27 68 90).

Praktisch

Wat? VIP-dag West - Vertegenwoordig jouw school!

Wanneer? Vrijdag 20 september

Waar? Stadhuis Kortrijk (locatie nog finaal te bevestigen)

Hoe geraak je er? Je hebt rechtstreekse treinen vanuit Poperinge (Ieper, Menen, Wervik, etc.), Oostende (Brugge, Izegem, Roeselare, etc.), Antwerpen (Sint-Niklaas, Lokeren, Gent, …), Zottegem (Oudenaarde, ...), Luik (Leuven, Brussel, Schaarbeek, …). En uiteraard ontelbare bussen en fietspaden!

De locatie is op enkele minuutjes stappen van het station.

Alles is gratis, en je treinticket wordt terugbetaald door YOUCA!

*Kan je niet op vrijdag 20 september? Geen nood! Op dinsdag 17 september is het VIP-dag in Aarschot (bij Leuven). Wees ook daar zeker welkom!