Samen naar de Brussels Pride!

18 mei 2024

Heb jij ook zoveel zin om de pride flag in de lucht te hijsen en de schoonheid van de queer community te vieren? Ga dan samen met YOUCA naar de Pride March in Brussel!

Hah, je hebt geluk! Op 18/05 gaan we samen op pad om van de Brussels Pride een groot feest te maken. Neem gerust alles (vlaggen, make-up, kleurrijke outfits,...) en iedereen mee waarmee je wenst te vieren. Alvorens we de Pride March onveilig maken, chillen en eten we samen om helemaal in de juiste stemming te raken! Wij kijken er alleszins al megahard naar uit. Kom jij ook? Schrijf je dan hier in! 

Praktisch

Waar? Het YOUCA-kantoor, Mundo-J Nijverheidsstraat 10 1000 Brussel

Wanneer? 12u

Voor wie? Alle jongeren die om welke reden dan ook het vieren van en strijden voor LGBTQIA+ rechten belangrijk vinden. Neem gerust je vrienden mee! 

Planning? Op kantoor maken we ons samen klaar voor de Pride (glitter incluis), daarna gaan we gezellig een hapje eten samen om ons dan vervolgens rond 14u naar de Kunstberg te begeven voor de Pride March. 

Prijs? HELEMAAL GRATIS! Ook je tickets van het openbare vervoer worden terugbetaald. 

Inschrijven? Om een goed overzicht te behouden van hoeveel aanwezigen er zullen zijn, vragen we aan de geïnteresseerden om zich in te schrijven via dit korte formulier. Zo kunnen we ons goed voorbereiden op je komst! 

PS: Heb je vragen? Stuur ons gerust een mailtje, WhatsAppje of Instagrambericht!