Denk aan jezelf: Help, ik studeer af! i.s.m. De Samenlevingsdienst

27 mrt 2024

Denk aan jezelf zijn drie workshops over je eigen talenten, toekomstbeeld en keuzestress, om jullie te ondersteunen die zich inzetten voor een rechtvaardigere en duurzame wereld.

Klik hier om te in te schrijven. Wacht niet te lang met inschrijven, de plaatsen zijn beperkt. Op die manier kunnen we een warme sfeer creëren.

Denk aan jezelf is het vervolg op TACA (TAlent for Change/Action), met workshops over je eigen talenten, toekomstbeeld en keuzestress. Zet je jezelf in voor een duurzamere en rechtvaardigere wereld maar merk je dat dit een impact heeft op je stress, heb je moeite met grenzen aangeven of weet je niet goed wat je wilt doen in je leven? Bij denk aan jezelf gaan we aan de slag met verschillende thema's in een kleine groep en gaan we voor een keer eens aan jezelf denken. 

Sessie 3: Ik ga afstuderen aargh! In de laatste sessie gaan we dieper in het gevoel van niet goed weten wat je wilt doen na middelbaar of hoger onderwijs. Zit je in je laatste jaar middelbaar of sta je op het punt om af te studeren en weet je niet goed wat te doen daarna? Moet ik direct een job vinden of kan ik nog andere dingen doen? Deze sessie is in samenwerking met De Samenlevingsdienst.

Het project werd gerealiseerd met de steun van het Fonds JEZ!, beheerd door de Koning Boudewijnstichting.

Praktisch

Datum: woensdagnamiddag 27 maart.

Locatie: HUMMUS Mechelen (Hendrik Consciencestraat 8, 2800 Mechelen)

Klik hier om te in te schrijven.