Het ministerie van onderwijs heeft besloten dat buitenschoolse activiteiten, zoals de YOUCA Action Day, met de huidige maatregelen niet mogen doorgaan. Daarom verplaatsen we de YOUCA Action Day naar 11 februari 2021.

YOUCA gelooft in jullie kracht en engagement! We doen er alles aan om ook in deze omstandigheden een sterke YOUCA Action Day te organiseren en er samen met jullie een onvergetelijke unieke dag van te maken.


Maatregelen op de werkvloer

YOUCA raadt alle deelnemende werkgevers aan om jobs te voorzien waarbij het risico op verspreiding van besmetting minimaal is (bv. werken in de buitenlucht, voldoende afstand tussen bureaus, werken in goed geventileerde ruimtes, telewerken…). Maatregelen die gelden voor de gewone werknemers, gelden ook voor de leerlingen die één dag komen werken. Leerlingen moeten alle veiligheidsmaatregelen die op de werkvloer gelden naleven.

Hoe vind ik een corona-proof job?

’t Zijn zotte tijden maar de wereld draait verder: mensen zorgen voor eten op tafel, mensen verzorgen zieken, mensen blussen brand en mensen bouwen apps. Je gaat vast en zeker een job vinden waarmee je een toffe YOUCA Action Day tegemoet gaat. Zoek in je netwerk en in je buurt, zoals bij de bakker en je buurvrouw.

Wat kan ik zelf nog doen?

Doe de check op de werkvloer: afstand houden met je collega’s-voor-één-dag, je handen wassen, je werkplek ontsmetten, … en vergeet je mondmasker niet mee te nemen ;) En met telewerk? Dan ben je zeker veilig!

Heb je nog vragen, opmerkingen of ideeën?

Dan staat Manon voor je klaar!

Contacteer haar via:

manon@youca.be

02 893 25 08