Word bedrijfspartner

Als bedrijf heb jij impact op de mensen en wereld rondom jou. Met een helder MVO/CSR-beleid kan jouw bedrijf bijdragen aan een duurzame, rechtvaardige samenleving - net zoals YOUCA. Jaar in, jaar uit realiseren wij een positieve impact door jongeren wereldwijd te ondersteunen in hun engagement.

De jongerenprojecten die YOUCA wereldwijd ondersteunt zijn projecten met een duidelijke visie en een looptijd van meerdere jaren. YOUCA versterkt ieder jaar opnieuw, samen met een partnerorganisatie, jongeren in binnen- en buitenland.

Daarnaast heeft YOUCA een eigen participatieve jongerenwerking met heel het jaar door vormingsactiviteiten. Dankzij het vrijwillig engagement van deze jongeren kan YOUCA blijven bestaan en jaarlijks de YOUCA Action Day organiseren. Jongeren groeien bij YOUCA in hun mondiaal bewustzijn, actief engagement en maatschappelijk leiderschap.

Onze jongerenprojecten en -werking zijn langetermijnprocessen met een duidelijke focus. Daarom is het zo belangrijk dat we op structureel engagement kunnen rekenen. Zo kunnen we beter inschatten over welke financiële middelen we in de toekomst zullen beschikken en kunnen we sterke plannen maken voor jongeren wereldwijd.

Investeer je graag mee in de toekomst van jongeren? Stap in een duurzaam, structureel partnership met YOUCA, net zoals Collibri Foundation (Colruyt Group), BOSS Paints en TorfsOnze bedrijfspartners steunen YOUCA omdat ze geloven in de kracht van jongeren, dezelfde waarden delen en zo hun MVO/CSR- beleid waarmaken. In elke samenwerking zoeken we samen naar de win-win, vanuit een authentiek, transparant contact en onderlinge waardering.

W
il je graag meer informatie hierover? Neem contact op met coördinator Jolien Vanden Wyngaert (jolien@youca.be).