YOUConsultancy

Ons bestuur bestaat bijna uitsluitend uit jongeren. Hoe doen we dat toch!? Samen zoeken we uit waarom we hier zo sterk in zijn en werken we een workshop uit voor andere organisaties!

Ons bestuur bestaat op dit moment voor 90% uit jongeren. Dat is een gigantisch aantal! Vraag je je af hoe we ervoor zorgen dat in elke laag van onze werking jongeren een stem hebben en hoe dit vlot kan verlopen? Het komende jaar zoeken we met zo'n groep geëngageerde jongeren naar het antwoord op die vragen en werken we een workshop uit. 

Steeds vaker weerklinkt vanuit andere organisaties de vraag: “wij willen ook wel jongeren in ons bestuur, maar hoe begin je daaraan?” Beseffend dat we zelf nooit een kant-en-klaar antwoord konden bieden, gaan we dit jaar hiermee aan de slag. We maken een grondige analyse en gieten het in een overzichtelijk document.

Naast het opstellen van een handig document willen we ook op een interactieve manier anderen begeleiden. Het is ons doel om een workshop uit te werken die organisaties het extra duwtje in de rug geeft om jongeren actiever bij hun werking te betrekken. 


Zo worden woorden omgezet in daden en krijgen jongeren écht een stem in organisaties.