YOUCA on tour

Wil je YOUCA leren kennen? Of heb je er na de YOUCA Action Day nog niet genoeg van? Zin om je meer te engageren voor een eerlijke samenleving? Dan ben je bij YOUCA aan het juiste adres!

YOUCA strijdt samen met jongeren zoals jou voor een duurzame en rechtvaardige wereld. In januari trekken wij door Vlaanderen om jou te leren kennen én omgekeerd! Je ontdekt er hoe we samen jouw dromen kunnen waarmaken.

Wat kan je verwachten?

Het wordt een info- en babbelmoment. We vertellen je wat YOUCA is en doet en welke plannen en ideeën wij hebben voor de toekomst. Zo kom je alles te weten over ambassadeur zijn of hoe wij jou kunnen ondersteunen bij je plannen. Je maakt ook kennis met jongeren zoals jij en hoe ze zich bij YOUCA inzetten voor een eerlijkere wereld. Jij krijgt natuurlijk ook de kans om je mening te delen. We zijn heel benieuwd welke voorstellen en vragen jij hebt.

Geen jongeren = geen YOUCA. Neem maar al je vrienden en klasgenoten mee. De info/babbelmiddag is volledig vrijblijvend dus als je nadien geen interesse meer hebt, is dat helemaal ok!

YOUCA, dat voelt als thuiskomen. Ik heb een plaats gevonden waar anderen zijn die zich net als ik willen inzetten voor eerlijke wereld. Ik kan mezelf zijn en echt een verschil maken voor de samenleving. Wij, jongeren, hebben overal in de organisatie het heft in handen.

Melike (20 jaar)

PRAKTISCHE INFO

  • Woensdagmiddag van 13u30 tot 16u
  • Alles is 100% gratis! En ticketjes van het openbaar vervoer worden terugbetaald.
  • Iedereen tussen 15 en 26 jaar is welkom, of je nu al jaren vrijwilliger bent of nog nooit over YOUCA gehoord hebt.

Schrijf je hier in!

Kan je op geen enkel moment, maar wil je ons wel leren kennen? Geen nood! Vul het inschrijvingsformulier in en geef aan dat je niet kan, dan nemen wij contact met je op en spreken we op een ander moment af.