Denk aan jezelf

Denk aan jezelf zijn drie workshops over je eigen talenten, toekomstbeeld en keuzestress, om jullie te ondersteunen die zich inzetten voor een rechtvaardigere en duurzame wereld.

Denk aan jezelf is het vervolg op TACA (TAlent for Change/Action), met workshops over je eigen talenten, toekomstbeeld en keuzestress. Zet je jezelf in voor een duurzamere en rechtvaardigere wereld maar merk je dat dit een impact heeft op je stress, heb je moeite met grenzen aangeven of weet je niet goed wat je wilt doen in je leven? Bij denk aan jezelf gaan we aan de slag met verschillende thema's in een kleine groep en gaan we voor een keer eens aan jezelf denken. Het traject bestaat uit drie sessies, die je apart kan meedoen of alle drie.

  • zaterdagvoormiddag (van 10u tot 13u) 17 februari: Wat vind ik eigenlijk echt tof? Ontdek samen met ons welke dingen in je leven je eigenlijk graag doet, waar je energie uit haalt en wat je echt helemaal niet ligt.
    Locatie: Broeinest Gent (Molenaarsstraat 111 | 42B, 9000 Gent)
  • zaternamiddag (14u tot 17u) 2 maart (i.s.m. Broeinest): Goed in je vel? Deze sessie gaat over het aangeven van je grenzen, bij je vrienden of op school/werk.
    Locatie: HUMMUS Mechelen (Hendrik Consciencestraat 8, 2800 Mechelen)
  • woensdagnamiddag 27 maart (i.s.m. De Samenlevingsdienst): Ik ga afstuderen aargh! In de laatste sessie gaan we dieper in het gevoel van niet goed weten wat je wilt doen na middelbaar of hoger onderwijs. Zit je in je laatste jaar middelbaar of sta je op het punt om af te studeren en weet je niet goed wat te doen daarna? Moet ik direct een job vinden of kan ik nog andere dingen doen?
    Locatie: HUMMUS Mechelen (Hendrik Consciencestraat 8, 2800 Mechelen)

Na je inschrijving word je gecontacteerd voor de details van de sessie. Heb je een vraag? Stuur een mailtje naar emile@youca.be. Wacht niet te lang met inschrijven, de plaatsen zijn beperkt. Op die manier kunnen we een warme sfeer creëren.

Schrijf je hier in.

Het project werd gerealiseerd met de steun van het Fonds JEZ!, beheerd door de Koning Boudewijnstichting.