**VACATURE** YOUCA zkt. filmcrew of all-rounder

Ieder jaar opnieuw maakt een externe partner voor en samen met YOUCA een parel van een documentaire over ons campagneproject. Wil jij (alleen of met iemand anders) dit jaar die vlijmscherpe docu in Rio de Janeiro opnemen en daarna volledig afwerken? Ja? Hold your horses! Je bent aan het juiste adres.

Elk jaar sturen we in juli zes Belgische jongerenambassadeurs op inleefreis naar het jongerenproject dat we dat jaar steunen. Dit jaar is dat een sterk jongerenproject van KIYO, een organisatie die inzet op het versterken van jongeren, in Rio de Janeiro, Brazilië. Ook een filmploeg sturen we op pad om de plaatselijke uitdagingen in beeld te brengen en de jongeren ter plekke. De meer dan 15.000 jongeren die zich engageren voor hét hoogtepunt van YOUCA's jaar, de YOUCA Action Day op 15 oktober 2020, willen we natuurlijk goed informeren over ons campagneproject en de uitdaging van het jaar: shrinking space. Ook de werkgevers, sympathisanten én de pers worden met de korte documentaire ondergedompeld in het project.

Hiervoor zoeken we dus een filmcrew of een all-rounder!

  • Wil jij die korte, maar krachtige, docu (10-15 minuten) + enkele superkorte 'social video's' volledig inblikken?
  • Zie jij een reis naar Rio de Janeiro wel zitten en ben je beschikbaar in juli? (YOUCA vergoedt jouw reis en onkosten én voorziet een dagvergoeding)

Wacht dan niet!

De deadline voor het insturen van je CV én portfolio is 13 april! Je mag alles opsturen naar: job@youca.be

Alle info vind je hier

Nog vragen? Contacteer onze communicatieverantwoordelijke Tatiana: tatiana@youca.be of 0472 23 02 28