New in: onze helpdeskmedewerker Emma!

Ready, set, go! We zijn weer het schooljaar ingevlogen, maar dat kan níet zonder onze enthousiaste helpdeskmedewerker Emma! Wij stellen haar even voor in vijf vragen.

1) Wat is voor jou het meest gênante moment van het afgelopen jaar?
Ongetwijfeld toen ik een trap afrolde aan Brussel-Centraal. Een goede vriend van me kwam terug van Erasmus en ik ging hem helpen met het dragen van zijn bagage. Gepakt en gezakt liepen we huiswaarts terwijl we elkaar verhalen vertelden… totdat er een trap kwam. Ik gleed uit en tuimelde een goed stuk naar beneden.

2) Wat staat er hoog op jouw bucket-list?
Een trektocht door Kirgizstan met een ezeltje (en mijn bagage draagt, om ongelukken te vermijden…). Verder zou ik graag een tiny house bouwen om in de natuur te kunnen wonen. Of ja, eigenlijk zou het halen van mijn rijbewijs helemaal bovenaan het to-do-lijstje moeten staan…

3) Met welke muziek krijgen we jou aan het dansen?
Alles met warme klanken en een goede beat! Couleur café is dan ook één van mijn favoriete dansfestivals: Brussels, niet té groot, maar een zalige ambiance! Mijn dagelijkse playlist bestaan tegenwoordig uit Kokoroko, Orchestra Baobab en Calexico.

4) Als je je zou moeten vergelijken met iemand uit een serie, wie zou dat dan zijn?
Ik woon in een huis samen met 3 jongens, dus ik voel me soms wel zoals Jess uit New Girl; samen gamen of films kijken in de living, misschien zelfs nog toffer in real life! (tot ik zie hoe de keuken er weer eens bijstaat)

5) Wat is je lievelingseten?
Mijn all-time favourite is scampi’s gebakken in lookboter. Maar nu ik de laatste tijd hoofdzakelijk vegetarisch eet, ontdek ik regelmatig heerlijke nieuwe pasta’s, woks of curry’s.