"Meedoen aan de YOUCA Action Day betekent stukje engagement terugschenken"

Stephanie Michiels, HR Business partner vertelt waarom deelnemen aan de YOUCA Action Day zo belangrijk is voor het bedrijf.

Wat doet Durabrik?

Durabrik is niet zomaar een bouwbedrijf. Wij combineren onze jarenlange expertise in bouwen met een passie voor mensen. Bouwen gaat niet enkel over het vakkundig uitvoeren van een plan. Bouwen is werken met en voor mensen.

En daar is het ons om te doen. Bij Durabrik staan mensen dan ook centraal. Want na vijftig jaar kennen we onze job als geen ander. Onze klanten, partners en onze medewerkers: zij dragen allemaal bij aan wat ons uniek maakt.

Jullie hebben al veel meegedaan aan de YOUCA Action Day, wat heeft jullie over de streep getrokken?

Voor ons waren 2 zaken heel belangrijk:

  • Het goede doel op zich
  • Studenten laten meedraaien en hen echt eens laten voelen wat het is om in een organisatie als de onze te werken

Waarom vinden jullie het belangrijk om met Durabrik deel te nemen aan de YOUCA Action Day?

Durabrik hecht als waardengedreven onderneming belang aan maatschappelijk engagement en steunt vanuit deze visie een aantal goede doelen.

Ontbaatzuchtig iets terugdoen voor de maatschappij is één van onze strategische doelstellingen. Niet omdat het moet, maar wel omdat het juist voelt. We vinden het belangrijk om zelf betrokken te zijn. We willen meer doen dan gewoon geld schenken. Op die manier kunnen we als organisatie, én als individu, van onze ervaringen leren.

Door deel te nemen aan de YOUCA Action Day schenken wij een stukje engagement terug. Niet omdat het moet, maar wel omdat het juist voelt.

Wil je zelf ook je steentje bijdragen? Neem deel aan de YOUCA Action Day