Dit is Sanne, onze nieuwe jongerenwerker

Hey fá,

Ik ben Sanne en ik ben de nieuwe jongerenwerker. ‘Ons Lies’ heeft de fakkel aan mij doorgegeven. Ik zal proberen om met veel enthousiasme het YOUCA-vuur brandende te houden.

Wie ben ik? Ik stel mijzelf graag voor aan de hand van een smartphone. Ik heb namelijk veel functies die klaarstaan om in te zetten binnen YOUCA.

Agenda: Op 2 oktober kreeg ik de kans om bij de YOUCA-familie te komen. Wat voor een kans! Meteen vollen bak in vliegen tijdens de campagne, het was onmiddellijk een heel positieve leerschool.

Camera: Als ik mijzelf zou vergelijken met een app dan zou ik mij vergelijken met een camera. Een camera is aanwezig op veel leuke momenten, legt ze vast en doet ze nooit vergeten. Een activiteit of een evenement is voor mij geslaagd wanneer ik een glimlach zie op ieders gezicht. En dat moment leg ik dan met plezier vast in mijn geheugen.

Chiro: ‘C H – CHI – CHIRO, we zijn een toffe bende, we zijn van de Chiro.’ Chiro werd mij met de paplepel ingegeven: 12 jaar als lid, 5 jaar als leiding en nu 3 jaar als lid van Chiro Verbond Brussel. Chiro verwarmde mijn hart. Ik kreeg de zin te pakken om mij als leidster te engageren voor al die spelende kinderen, maar ook als verbondsleiding voor al die Chiro’s in Brussel en Vlaams-Brabant. Waarom daarbij stoppen? Ik heb meer energie in mij zitten. Deze wou ik graag kwijt binnen een leuke en inspirerende job. Dit bracht mij bij YOUCA.

YOUCA: De visie van YOUCA spreekt mij het meeste aan. Een organisatie voor én door jongeren is zeer belangrijk om samen te streven naar een duurzame en rechtvaardige samenleving waar jongeren een groot deel van uitmaken. Ik vind het belangrijk dat jongeren kunnen meebeslissen over wat ze graag willen en de wijze waarop. Ik hoop dat we samen, alle jongeren en het team, veel kunnen verwezenlijken. Ik vlieg er alvast in!

Contacten: ‘Bel me, schrijf me, laat me toch iets weten.’ Jullie kunnen altijd bij mij terecht met vragen, ideeën, leuke verhaaltjes en fanmail. Ik ben te vinden op de gebruikelijke sociale media kanalen. Fb: Sanne YOUCA, Mail: sanne.stalpaert@youca.be, Whatsapp/telefoon: 0474 03 92 55 of Instagram: Sannelies.

Weer: Morgen ben ik er weer, met meer weer.

Zonnige groetjes!

Sanne