5 redenen om mee te gaan op SAME Summer Academy

België is niet de enige met een Action Day. In Europa gaan er maar liefst 300.000 jongeren werken voor jongerenprojecten overal ter wereld. Alle Europese organisaties die een Action Day organiseren, spreken in de zomer af op de SAME Summer Academy. 50 jongeren uit 7 landen verzamelen om te werken aan de toekomst. Kom erbij!

 1. There's no I in team
  De SAME Summer Academy leert je samenwerken met mensen die een andere taal spreken en een andere cultuur hebben. Je kan je inleven in hun denkwijze en snel, gemakkelijk én met een brede glimlach tot oplossingen komen.
 2. Is your English also not to write home about?
  Geen Eigen Kweek Engels op SAME Summer Academy. Veel Engels babbelen is part of the deal maar je moet geen perfect Oxford English kunnen spreken. Laat vooral zien dat je zin hebt om het te spreken. Je zal merken dat je Engels grote sprongen neemt.
 3. Ciao!
  Dat is "Hej!" en "Dag" in het Italiaans - handig! En dat zal je veel horen want dit jaar trekt de SAME Summer Academy naar Bassano del Grappa in Italië.
 4. Een box, waisda?
  Vergeet het out of the box denken. Er is er geen op SAME Summer Academy! Bereid je voor op workshops waar jouw creatieve skills aangesproken worden. Je keert zeker en vast terug met een koffer vol herinneringen en creativiteit.
 5. Amici per la vita
  Of beter: vrienden voor het leven. Samen met 50 andere jongeren uit 7 verschillende landen beleef je een intense en onvergetelijke week. Dat is dus eigenlijk een week met non-stop vriendschapsverzoeken op Facebook, Instagram en Snapchat.

  Ben je overtuigd? Lees hier hoe je je kandidaat stelt.