Voting & Zomerapéro

29 jun 2023

De examens zijn voorbij en de vakantie begint!

Op 29 juni vinden er bij Broei zowel een Voting als een Zomerapéro plaats. We verwelkomen jullie dan ook graag met open armen om er samen een leuke dag van te maken. Tijdens de middag starten we met de Voting, waarbij het nieuwe jaarproject gekozen wordt. Het is tijd om het jaarproject te kiezen dat YOUCA in 2024 gaat steunen. Jij kunt meebeslissen! De zoektocht naar HET jongerenproject dat we gaan steunen in de campagne van 2024 is in volle gang, maar de uiteindelijke beslissing valt door middel van een stemming. En jij kunt jouw stem uitbrengen!

We bouwen een stembureau waar je kunt stemmen. We beginnen met een eerste kennismaking met de kandidaten, waarna we alle projecten onder de loep nemen, bespreken, experts horen en kritische vragen stellen. Samen worden we zelf experts, want een geïnformeerde stem is er twee waard! Dit jaar wordt de Voting gevolgd door onze Zomerapéro, dus des te meer reden om je in te schrijven.

Na de Voting zal de Zomerapero van start gaan en kunnen we allemaal genieten van de gezelligheid, verschillende activiteiten, lekker eten en drinken. En geen gewone broodjes, maar eten van andere culturen! 

Wat hebben we er naar uitgekeken om elkaar weer te ontmoeten voor een apéro!

Of je nu kernvrijwilliger bent, nog maar één keer bij ons bent gekomen of heel graag iets met ons wilt doen: MERCI dat je zo fantastisch bent! Om jullie te bedanken en om samen de zomer in te gaan, nodigen we jullie uit voor onze Zomerapéro.

Je inschrijving is compleet als je onderstaand inschrijvingsformulier invult & we nemen contact met je op via social media (voor meer informatie ).

Praktisch

- 29 juni om 12u voor de Voting & 16u voor de Zomerapéro.

- Locatie is in Broei: Nieuwland 69, 9000 Gent