13 mrt 2020 — 14 mrt 2020

Zin om mee te gaan met een bende enthousiaste jongeren en je te verdiepen in de uitdaging van 2020? #impACT

Van 13 tot 14 maart gaan we op 't Weekend! Tijdens dat weekend leer je YOUCA, elkaar en de uitdaging namelijk #impACT beter kennen tijdens workshops en toffe activiteiten!

Wat staat er concreet op het programma?

  • Vrijdagavond: FRIYAY! Dit blijft een verrassing. 
  • Zaterdagvoormiddag: Hoog bezoek. Michiel van KIYO neemt ons mee naar het dagelijks leven van jongeren in Brazilië en de Filipijnen. Zo leren we het project van dit jaar nog beter kennen.
  • Zaterdagmiddag: Ook in België komen jongeren op voor hun rechten en laten ze hun stem horen in onze maatschappij. Op zaterdag gaan we zelf op zoek en bezoek naar knappe projecten die het verschil maken voor jongeren bij ons. 

    -> Zin in? Schrijf je hier in! Na je inschrijving krijg je nog een mail met alle praktische informatie. 

Praktisch

We verblijven in de jeugdherberg JES Sleep Inn Brussel, maar gaan zeker ook op ontdekking in Brussel. Carol en stagiaire Veronica leiden het weekend in goede banen, samen met nog enkele geëngageerde vrijwilligers.

Deelname aan het weekend is gratis** (alle maaltijden en 1 overnachtingen inbegrepen), eventuele sneukelingen of drankjes in de bar betaal je zelf. Je wordt vrijdag verwacht om 19 uur en zaterdag eindigen we rond 17 uur. 

**YOUCA betaalt met veel plezier je overnachting en maaltijden, zodat het weekend voor jou gratis is. Maar als je niet opdaagt, betalen we dat allemaal voor niets... Als je zonder tijdige verwittiging (voor 11 maart) afwezig bent, vragen we je om een annulatiekost van €15 te betalen.