Kick-Off: Ontdek de YOUCA Action Day 2023

14 feb 2023

Gaat jouw school deelnemen aan de YOUCA Action Day in 2023? Kom dan zeker naar de Kick-Off en ontdek als eerste het project en de uitdaging van de YOUCA Action 2023.

Waaraan kan je je verwachten?

We ontdekken samen het jaarthema van YOUCA 2023, komen te weten hoe de jongeren in Senegal met de uitdaging aan de slag gaan en nemen het project van Plan International onder te loep. Verder krijg je de kans om jouw mening en ideeën te geven rond de uitdaging van dit jaar. En dat samen met andere jongeren uit Vlaanderen en Brussel!

Interesse om ambassadeur te worden? Dan is de Kick-Off the place to be! Je ontdekt er hoe je je zelf kandidaat kan stellen om ambassadeur te worden. Dit jaar trekken de vijf YOUCA-ambassadeurs op inleefreis naar Senegal!

Praktisch

  • Het evenement vindt plaats op dinsdag 14 februari 2023 in Leuven (OPEK, Vaartkom 4).  De dag start om 9u en eindigt om 16 uur.
  • Deelname aan deze dag is gratis. Je tickets van het openbaar vervoer (trein/tram/bus) betalen we terug. Alle informatie ontvang je in je mailbox na inschrijving.
    *We betalen enkel het goedkoopste ticket terug
  • Vergeet je lunchpakket niet!
  • Inschrijven kan je via jouw YOUCA-leerkracht
  • Na je inschrijving ontvang je alle informatie in je mailbox.

Tot dan!