Kick-Off: Ontdek de YOUCA Action Day 2022

15 feb 2022

Heeft jouw school deelgenomen of gaat jouw school deelnemen aan de YOUCA Action Day in 2022? Kom dan zeker naar de Kick-Off en ontdek als eerste het project en de uitdaging van de YOUCA Action 2022.

Waaraan kan je je verwachten?

We ontdekken samen het jaarthema van YOUCA #FeedTheFuture, komen te weten hoe de jongeren in Oeganda, Burkina Faso & Ecuador met deze uitdaging aan de slag gaan en nemen het project van Rikolto, onze partner, onder te loep. Verder krijg je de kans om jouw mening en ideeën te geven rond de uitdaging van dit jaar. En dat samen met andere jongeren uit Vlaanderen en Brussel!

Interesse om ambassadeur te worden? Dan is de Kick-Off the place to be! Je ontdekt er hoe je je zelf kandidaat kan stellen om ambassadeur te worden. Dit jaar trekken de vijf YOUCA-ambassadeurs op inleefreis naar Oeganda of België (*Miss Rona)!

Praktisch

  • Het evenement vindt plaats op dinsdag 15 februari 2022 in Capital (Brussel). We treinen vanuit verschillende steden samen richting Brussel en wandelen in groep van het station naar de locatie. De dag start om 9u en eindigt om 16 uur.
  • Deelname aan deze dag is gratis. Je tickets van het openbaar vervoer (trein/tram/bus) betalen we terug. Alle informatie ontvang je in je mailbox na inschrijving.
    *We betalen enkel het goedkoopste ticket terug
  • Vandaag laten de algemene corona-maatregelen in het onderwijs het toe om de Kick-Off op een veilige manier te organiseren. 
  • Vergeet je lunchpakket niet.
  • Inschrijven doe je via dit formulier (in samenspraak met je YOUCA-leerkracht) 
  • Na je inschrijving ontvang je alle informatie in je mailbox.