C(h)ampagneweekend

06 okt 2023 — 08 okt 2023

Aftellen want op 19 oktober gaat de 17e editie van de YOUCA Action Day door maar eerst gaan we op weekend!

Kom je ook naar het C(h)ampagneweekend van vrijdag 6 oktober tot zondag 8 oktober

Klik hier om je in te schrijven.

Voor we ons in de laatste rechte lijn richting de YOUCA Action Day storten, nemen we de tijd om ons te verdiepen in het project en de 12 Senegalese ambassadeurs te leren kennen. Wil jij uitwisselen met jongeren uit Senegal, bijleren over gendergelijkheid en mee bouwen aan de campagne?

Praktisch

  • Je wordt vrijdag om 19:30 uur verwacht en zondag eindigen we rond 14:00 uur in Antwerpen Het Scoutshuis. (koop een YOUTH TICKET voor je treinritten want die worden vergoed door YOUCA).
  • Deelname aan de C(h)ampagneweekend is volledig gratis * (alle maaltijden en 2 overnachtingen zijn inbegrepen), eventuele drankjes in de bar betaal je zelf en je inschrijving is compleet als je onderstaand inschrijvingsformulier invult & we nemen contact met je op via social media.
  • Ook zoveel goesting? Schrijf je dan hier tegen 2 oktober.

*YOUCA betaalt graag je overnachting en maaltijden, zodat het weekend voor jou gratis is. Maar kom je niet opdagen, dan betalen wij alles voor niets... Bij afwezigheid zonder tijdige verwittiging (vóór 3 maart) vragen we je een annuleringsvergoeding van €20 te betalen.